Testa vin i Sydafrika
Testa vin i Sydafrika

Upplevelser

I Sydafrika finns det en mängd olika upplevelser att uppleva för den som är intresserad.
Här finns något som passar de flesta, men framförallt finns här mycket för riktiga adrenalinsökare. Här kan du till exempel hoppa bungy jump från en bro som är över 200 meter hög och falla fritt i flera sekunder. Sekunderna kommer däremot kännas som en evighet när du väl faller, men det är en mäktig upplevelse. Detta är faktiskt en av världens högsta bungy jump för den som vill ha någonting att skryta med.
Den som inte känner sig manad till att hoppa kan istället välja att beskåda alla andra som hoppar från bron, bara det är nervöst nog!

En annan upplevelse som du inte får missa är att dyka med vithajar. Då får du uppleva ett väldigt nära möte med vithajar när du sitter i en bur nersänkt i vattnet från en båt. För att locka till sig hajarna slänger de i bete från båten i linor som de sedan drar upp mot buren för att de ska komma riktigt nära. Det är verkligen en unik upplevelse som man bör passa på att uppleva när man besöker Kapstaden. Där finns det dagsturer med vithajsdyk.

Du får inte missa att simma med de stora valhajarna som finns här. De kan bli otroligt stora, men de är inte farliga. Det är en helt unik upplevelse att få simma bredvid dessa fantastiska skapelser. Du åker ut med hjälp av en båt och får sedan hoppa i vattnet och simma sida vid sida av valhajarna. Många blir lite nervösa eftersom de är så stora, men man vänjer sig och de är inte farliga.

www.sydafrikaresor.se
Mitt Namibia är resan där man får uppleva dom mest fantastiska och unika...
www.sydafrikaresor.se
På denna resa upplever ni det bästa av två världar – spännande safari i Sydafrikas...
©2024 Allt om Sydafrika