Fjäderfän vet om att det går snabbast att flyga till Sydafrika
Fjäderfän vet om att det går snabbast att flyga till Sydafrika

Flyg till Sydafrika

När du reser till Sydafrika flyger du lättast med KLM, Lufthansa, British Airways, Turkish Airlines eller South African Airways. Eftersom det inte går några direkta reguljärflyg från Sverige brukar mellanlandning ske i Amsterdam med KLM, Frankfurt med Lufthansa, London med British Airways och Istanbul med Turkish Airlines. Det kan vara skönt att faktiskt ha en mellanlandning eftersom flygresan är ganska lång. Se det som ett ypperligt tillfälle att få chansen att sträcka på dig lite innan du flyger vidare till Sydafrika.

Sydafrika har tre stora flygplatser med internationell flygtrafik och de ligger i Johannesburg, Kapstaden och Durban. Givetvis finns där även många mindre flygplatser, men här är det främst inrikesflyg som lyfter och landar.

För att få möjlighet att boka så billig resa som möjligt, var ute i väldigt god tid. Ju längre i förväg du bokar flygbiljetten, desto billigare blir det. Givetvis beror priserna och på under vilken säsong du reser. Det är som allra dyrast under högsäsongen som är när vi i Sverige har vinter. Dessutom gäller det att vara ute i mycket god tid om ni tänkt resa till Sydafrika under jul och nyår, eftersom det är väldigt populärt att resa till Sydafrika och fira dessa högtider.

Se även till att boka inrikesbiljetterna i god tid också eftersom det oftast inte lönar sig att vänta in i det sista, utan biljetterna blir bara dyrare och dyrare ju längre tid du väntar med att boka. Det går flyg till Sydafrika från många delar av Europa till Sydafrika varje dag. Tänk på att på hemresan kan det förekomma en teknisk mellanlandning i Johannesburg, så bli inte orolig, ni kommer att flyga vidare snart igen. Den tekniska mellanlandningen innebär oftast att passagerarna som ska resa vidare får stanna kvar på planet.

Var försiktig med ditt bagage på flygplatserna och försök ha dina värdesaker i handbagaget så att du har uppsikt över det hela tiden.

Kontakta Sydafrikaresor för flyg till Sydafrika.

www.sydafrikaresor.se
Tag chansen och besök paradisön Mauritius. Njut av vackra stränder och stilla dagar i...
www.sydafrikaresor.se
Mitt Namibia är resan där man får uppleva dom mest fantastiska och unika...
©2024 Allt om Sydafrika