Spela golf i Sydafrika
Spela golf i Sydafrika

Golf i Sydafrika

Sydafrika erbjuder förstaklassiga golfbanor där du har möjlighet att njuta av det behagliga klimatet och underbara miljöer. Det finns många olika miljöer att uppleva här i Sydafrika när du golfar, till exempel längs den vackra kusten eller högt uppe på bergen. Golfen är väldigt stor i Sydafrika och landet har flera olika golfspelare som spelar på elitnivå, till exempel Gary Player, Tim Clark och Ernie Elles. Sydafrikas fantastiska och välskötta golfbaneutbud ligger jämt fördelat över landet och den kanske mest kända är KwaZulu-Natal.

Fancourt som ligger öster om Kapstaden anses av vissa till och med vara bättre än KwaZulu-Natal. Här finns totalt fem olika banor, varav tre har belönats med högsta betyg av tidsskriften South Africa Golf Digest.

En av Fancourts banor anses även vara en av de svåraste i Sydafrika. Banan kallas för The Links som även den är en förstaklassig golfbana. Fancourt har även väldigt bra boendemöjligheter som erbjuder hög komfort. Passa även på att sänka ditt handikapp i golf när du är här genom att skriva in dig i deras golfakademi. Du kommer då få förstaklassig träning.

Ett annat område som är väldigt bra när det gäller golf i Sydafrika är västra Kapprovinsen. Här kan du spela året om på bland annat en bana som heter Estate. Den är designad av en väldigt berömd bantekniker som heter Peter Matkovitch. En annan populär bana, både bland nybörjare och proffs, i Västara Kapprovinsen är Erinvale GC, designad av Gary Parker. Det är även här den årliga tävlingen SAA Open hålls.

I närheten av Durban finns det till exempel en bana som heter Wild Coast som är en golfbana som ligger högt ovanför havet. Här kan du samtidigt som du spelar golf njuta av den häpnadsväckande havsutsikten. Med andra ord är Sydafrika ett riktigt golfparadis för den golfintresserade med sina förstaklassiga banor. Kombinera gärna er resa med andra aktiviteter eftersom Sydafrika har allt att erbjuda.

Sydafrikaresor har en underbar golfresa, Golfsafari i Sydafrika.

www.sydafrikaresor.se
På denna resa upplever ni det bästa av två världar – spännande safari i Sydafrikas...
www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
©2024 Allt om Sydafrika